Новини
Младите хора на Българя са в „КОШЕР“ за среща с нови идеи
18.09.2023

Глобалната мрежа за успех на младите хора в България „Тук-Там“, която цели да гради по-светлото бъдеще и да върви заедно с младите хора, организира инициативата - Среща на идеи „КО ШЕР“. Събитието ще се проведе на 19.09.2023г. (вторник) в Интер Експо Център.

Ако сте сред младите, мотивирани, интересуващи се и знаещи, хора на България, то това събитие е точно за вас! Ще можете да чуете интересни истории на българи от цял свят; ще можете да се вдъхновите от находчивостта на едни от най-развиващите се личности в бизнес, технологичните и креативни индустрии. Предвидени са и множество срещи с екипите на едни от най-добрите български и международни компании и организации, както и с професионалисти, който могат да ви дадат полени съвети за вашето развитие и бъдеще.

За всички посетители и гости са организирани семинарни програми; работилници за умения; кариерни консултации и срещи със създателите на едни от най-успешните компании.

В тази приятелска и много мотивираща за развитие среда от организационния екип вярват, че всеки включил се ще успее да си създаде нови и интересни контакти от креативната индустрия; да реализира професионални важни срещи, с които да актуализира своята контакт листа. За тази цел организаторите са създали специални co working зони и пространства, които да благоприятстват по-лесното и спокойно реализиране на пълноценни и смислени разговори.  

Снимки: „Тук-Там“; Среща на идеи „КО ШЕР“

Политика за използване на личните данни и бисквитки при използване на сайта