Книгата „Под игото“ – адаптация за деца от артиста Руси Чанев с безплатна доставка и за Северна Америка, Австралия и Южна Америка с удължен срок за заявки и за Европа до 7.10.2024 г.
26.09.2024

След като в началото на новата учебна година външният министър Иван Кондов подкрепи изданието "За българчетата по света артистът Руси Чанев представя „Под игото“ от Иван Вазов“– адаптация за деца (9-14 години) и осигури безплатна доставка на книгата в рамките на Европа, имаме радостта да съобщим, че помощта беше разширена и за територията на Северна Америка, Австралия и Южна Америка.

С подкрепата на Външно министерство на Република България всички български училища, организации и отделни лица на територията на Северна Америка, Австралия и Южна Америка, както и не поръчалите досега от Европа, ще могат да закупят бройки от издателството и да ги получат доставени с дипломатическа поща до посолствата и до местата, където ще се организират изборни секции в съответната държава, спестявайки си транспортните разходи от България.

Желаещите могат да се възползват от безплатната доставка с поръчка до 7 октомври 2024 г. на имейл адрес lets.consult.m@gmail.com , както и да зададат възникнали въпроси на посочения имейл адрес.

В имейла е необходимо да се упомене броят на книгите, име на поръчителя, точен адрес за доставка и телефон за връзка.

Текст и снимки: Руси Чанев

Политика за използване на личните данни и бисквитки при използване на сайта