Новини
Екип на футболната легенда Христо Стоичков посети Изпълнителна агенция за българите в чужбина
16.01.2024

На работна среща в Изпълнителна агенция за българите в чужбина с г-жа Райна Манджукова специални гости бяха г-жа Милена Стефанова -  управляващ директор на “CN SoftPress” и спортният журналист и съавтор на официалната биография на футболната легенда – „Христо Стоичков Историята“ г-н Владимир Памуков. Те са и част от организационния, екип отговарящ за активностите на любимеца на малки и големи Христо Стоичков.

От екипа на звездата споделиха за вълнуващите им срещи с българите във Вършава, Лондон, Торонто, Чикаго и Испания, както и за предстоящото му гостуване при сънародниците ни в Мюнхен. Със съжаление споменаха за не състоялото се пътуване при бесарабските българи в Молдова.

В срещата участваха и експертите Ели Башева и Ашот Казарян, които съвместно с изпълнителния директор обсъдиха и други съвместни инициативи в чужбина с участието на любимата на поколения българи футболна звезда.

Благодарим на екипа на г-н Христо Стоичков, че прие нашата покана за среща и вярваме, че благодарение на сътрудничеството ни още много българи в различни страни по света ще могат да се докоснат до живата легенда на България.

Снимки: ИАБЧ

 

Политика за използване на личните данни и бисквитки при използване на сайта