Новини
Честит Осми Рожден Ден ФАР Цариброд
08.03.2024

ФАР - царибродският факел на обективната, професионална и честна журналистика, е основан на 1 март 2016 г. и празнува своя осми рожден ден.

Числото осем е символ на авторитет, сила, мощ, лидерство и доверие. Това е и числото, което, написано хоризонтално, означава безначалност и безкрайност, най-голямата сила във Вселената. Това са някои от постулатите, които се приписват на числото осем и редакцията на ФАР искрено вярва, че това са характеристиките на царибродската гражданска медия, която навлиза в деветата година от съществуването си и продължава смело да крачи напред по медийния път, озарявайки с пътеводна светлина своята аудитория в Сърбия, България и региона.

На осмия си рожден ден ФАР издаде и третата двуезична книга и продължава да споделя с вас информация на български сръбски език в портала www.far.rs, чрез YouTube канала и социалните мрежи Facebook, X и Instagram.

„В празничния ден изказваме огромната си благодарност на всички сътрудници, доброволци, поддръжницаи, зрители и читатели, които са винаги с нас, следят ни и ни подкрепят, а ние ще направим всичко възможно, за да продължим нашата мисия, която сме си поставили, когато основахме тази медия!“, споделят развълнувани от медията.

Целият материал вижте тук: https://far.rs/bg/2024/02/29/osem-godini-far/

Снимки: Стефан Павич

Политика за използване на личните данни и бисквитки при използване на сайта