Акценти
Сподели:
Суперуспешната екшън комедия „Диви и щастливи“ е вече достъпна онлайн за българите в чужбина!
19.04.2020

Когато не можеш да отидеш на кино, киното идва при теб. Българският филм, за който всички говорят, е вече достъпен онлайн за българите в чужбина през платформата Neterra.tv  Романтичната екшън комедия „Диви и щастливи“ с участието на звездите Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев, Александър Сано, Асен Блатечки, Калин Врачански, Явор Бахаров, Койна Русева и много други, оглави класацията за най-гледани български филми през 2019 г. в кината.

  • Първият български филм в последните десетилетия, на който зрителите масово се връщаха да гледат повторно в кино салоните.
  • За първи път в историята на българското кино, наш филм успя да пробие в Република Северна Македония и да се задържи седмици наред на голям екран.
  • Филмът е и с официална кино дистрибуция в Канада.
  • Поради големия успех на „Диви и щастливи“ продуцентите организираха турне в 18 града в Европа и САЩ, като постепенно се добавяха и нови дестинации. Заради глобалната пандемия от Covid-19 и затварянето на границите обаче, всички активности и срещи с публиката бяха преустановени. Въпреки това продуцентите Яна Маринова и Александър Сано не спират да търсят безопасни начини да достигнат до феновете и да покажат историята за две жени, които намират вътрешна сила да се откъснат от рутината на ежедневието си и да се преборят за детските мечти, които дълго време са потискали.

Вижте отзивите от турнето тук: https://www.youtube.com/watch?v=z0gikwQEi5U

Линк към филма в Neterra.tv: https://neterra.tv/plus/divi-shtastlivi

Линк към трейлъра на филма: https://www.youtube.com/watch?v=wic0uqBYICw

Последвайте филма в социалните мрежи:

Fb: @diviishtastlivimovie

Instagram: divi_i_shtastlivi_movie

Политика за използване на личните данни и бисквитки при използване на сайта