Новини
Младежки програми за развитие с интерес към природо - математическите науки
04.12.2023

В партньорство с Културен център „Иван Селимински“ – Гръцко-българска асоциация за култура, на 25 ноември 2023 г. И една от водещите български компании в производството на термосистеми в Европа, представи възможности за кариерно и професионално развитие на младите хора пред учители, родители и завършващи ученици с интерес към природо-математическите науки.

Представителите на компанията - Теодора Славова, производствен мениджър Човешки ресурси, и Божидар Исаев, мениджър Човешки ресурси, представиха високотехнологичното производство в заводите на компанията, политиките в областта на човешките ресурси и стремежа да се инвестира в образованието и професионалната подготовка на младите хора.

В презентацията се представиха младежките програми:

  • Програма за младежи, завършващи последен курс на средно образование или студенти в технически университети, в редовна форма на обучение;
  • Краткосрочна, лятна стажантска програма за студенти;
  • Двугодишна стажантска програма „Старт на кариерата“ за студенти, завършващи образованието си.

За желаещите да се включат в програмите на шуменската фирма, ръководството предлага посещение на компанията в България. 

В събитието участваха представител на Българското посолство в Атина, ученици, родители и учители на неделните училища „Паисий Хилендарски” и „Васил Левски” в Атина.

Дистанционно се включиха ученици, родители и представители на българските неделни училища в Кавала, Орестиада, Ираклио, Платаня и Нафплио.

Снимки: Мая Лунголова

 

Политика за използване на личните данни и бисквитки при използване на сайта